En skøn og lækker pesto får du med denne opskrift.
Gå i haven og gå på eventyr for, at finde et eksempel af havens guld; Skvalderkål.
Tag en skål med og find så de nyeste og fineste blade. Nip dem af så der er lidt stilk med.
Det er en all inclusive oplevelse at gå i haven i det fine forårsvejr og tage for sig af de fine skvalderkål og derefter tilberede dem til denne lækre pesto.
Nok til 1 lille skål Pesto - 2-3 personer
Du skal bruge:
1 liter Skvalderkål
100 g. revet Parmesan ost
60 g. Pinjekerner
40 g. smør
3 spsk. af din favorit olie
Sådan gør du:
Skvalderkålene skylles og lægges i blød i koldt vand i 1/2 times tid.
Skyl dem igen og hæld dem i din mixer eller food processor.
Rist Pinjekernerne på panden ved middelhøj varme. Pas på at de ikke bliver for brune.
Hæld dem over på en tallerken og lad dem køle lidt af.
Tilsæt Parmesan ost til Skvalderkålen.
Smelt smørret på panden ved lav varme. Pas på at det ikke bruner.
Tilsæt Pinjekernerne til Skvalderkålen og derefter det smelte smør.
Lad mixeren køre lidt af gangen, og rør undervejs rundt i blandingen så alt bliver mixet og findelt.
Tilsæt olie og mix videre lidt af gangen.
Når Pestoen er tilpas findelt og samlet, tages den op med en spiseske og fyldes i en lille skål.
Spis den på ristet brød eller som tilbehør til f.eks tapas.
Rigtig god fornøjelse og Velbekomme!
Comments