Den lækreste omelet med en dejlig farve som er helt perfekt til en Keto-venlig morgenmad eller frokost.
Æg lige fra hønsegården samt Rabarber og krydderurter fra haven er skønne ingredienser som har fuldendt denne ret.
Til 1 person:
Du skal bruge:
2 æg
1 dl. mælk
1 spsk. Peanut-butter
5 små stilke frisk oregano
Salt og peber
1 tsk. Tandoori Masala- krydderi
Smør til stegning
Sådan gør du:
Pisk æg med mælk. Rør peanut-butter i og rør blandingen glat.
Nip oregano-stilkene i mindre stykker.
Krydr med salt og peber
Tilsæt Tandoori Masala-krydderi og rør rundt.
Smelt smør på en pande, og hæld æggeblandingen ud på panden.
Lad omeletten brune på begge sider.
Når den er klar, lægges den på en tallerken.
Stegte rabarber og grønt
Du skal bruge:
1 tynd rarbarber-stilk
1 rød snackpeber
1/2 10-12 cm. agurk
Sådan gør du:
Rabarberstilken skylles og skæres i skrå skiver.
Snack-peberen halveres, udkærnes og skæres i tynde skiver.
10-12 cm. deles i 2 på den lange led. Den ene halvdel skæres på langs i 4 stykker og skæres derefter i tynde skiver på den korte led.
Varm olivenolie op på en pande. Svits rabarber og grønt på panden. Skru lidt ned for varmen.
Tilsæt 1 tsk. fiskesauce
Krydr med salt og peber.
Drys lidt Tandoori Masala over så det giver lidt farve og smag.
Omeletten toppes med de stegte grøntsager.
Drys purløg over omeletten og pynt med purløgsblomster og mynteblade.
Velbekomme!
Comments