Det er fantastisk når brombærrene vokser frem og kan plukkes ude i naturen, eller i egen have. Så når de er modne og klar, er det bare med at finde en skål frem og gå på eventyr og samle brombær.
De kan bruges til så meget skønt. Både som pynt på en lagkage eller en flødekage, i en tærte, som suppe, som marmelade eller som disse råsyltede brombær med rosmarin.
Du skal bruge:
600 g. brombær
100 g. sukker
1 tsk. rosmarin
Sådan gør du:
Skyl brombærrene og hæld dem i en skål.
Drys sukker over.
Hak frisk rosmarin og tilsæt i skålen.
Vend det hele rundt til alt er godt blandet og sukkeret opløst.
Dæk skålen til med sølvpapir, folie eller en omvendt tallerken og sæt på køl.
Vend indimellem bærrene rundt.
Lad det stå på køl mindst et par timer inden de serveres.
Server dem som tilbehør til is, græsk youghurt eller skyr. Til osten eller bare som de er til mellemmåltid eller lille snack.
God fornøjelse og velbekomme!
Comments