En rigtig lækker og nem snack som er perfekt til både børn og voksne.
Den består af banan og chokolade, og kan gøres endnu mere elegant og indbydende med lidt krymmel, hvis du har det hjemme.
Denne skønne og nemme opskrift blev jeg inspireret af en dag på Tik Tok.
Jeg kom forbi en video med denne skønne opskrift på Banan Snack.
Opskriften var på en profil der tilhører en spændende Kulturcafe' i Farum, nemlig
Klik på linket og læs mere om
Jeg er glad for at dele opskriften her efter aftale med Anaïs Dining.
Opskriften er Belgisk, og er en snack man ofte spiser i Belgien.
Det er en billig og nem opskrift.
Har man bananer hjemme som er blevet lidt for brune, kan man bruge dem til denne lækre snack.
Du skal bruge:
Bananer
Chokolade til at smelte
Evt. lidt krymmel til pynt
Sådan gør du:
Skræl bananerne og skær dem i skiver. Læg skiverne på en tallerken eller i bunden af en plastic-bøtte, og læg det i fryseren.
Lad bananerne fryse i mindst 2 timer.
Smelt chokoladen i en skål over vandbad.
Læg et stykke bagepapir klar på bordet.
Sæt den smeltede chokolade ved siden af bagepapiret
Tag banan-skiverne ud af fryseren. Med en gaffel tages hver bananskive op og dyppes i den smeltede chokolade. Læg den chokolade-overtrukne bananskive på bagepapiret og tag så den næste bananskive og dyp i chokolade.
Hvis du ønsker at drysse krymmel over, så husk at gøre det inden chokoladen stivner.
Overtræk alle bananskiver, lad chokoladen stivne og flyt så bananskiverne til en tallerken eller et fad og anret dem. Spis dem mens de er kolde.
Hvis de skal nydes senere, så sæt dem på køl eller på frost indtil de skal spises.
Rigtig god fornøjelse og Velbekomme :)
Comments