Et tip til dig der skal lave en lagkage og mangler en ide' til lækkert fyld.
Prøv en kombination af Sarah Bernhardt creme og en frisk hindbærcreme.
Brug dine foretrukne lagkagebunde og smør et lag hindbærsyltetøj på den første bund.
Brug gerne en lagkagering inden fyldet lægges på, så fyldet bliver på plads.
Læg ovenpå syltetøjet et lag på ca. 3-4 cm. af Sarah Bernhardt creme, og smør det glat.
Derefter lægges en lagkagebund, og dernæst et godt lag på ca. 5-6 cm. af hindbærcremen.
Smør det glat og lige, og placer den sidste bund over.
Læg et lag marcipan over kagen, eller overtræk med det flødeskum eller creme du foretrækker.
Pynt med chokolade og marcipanroser og blade.
Sarah Bernhardt-creme:
75 g. mørk chokolade
2 dl. piskefløde
Varm fløden langsomt op i en gryde.
Når fløden når kogepunktet tilsættes chokoladen der er brækket i mindre stykker.
Rør rundt og lad chokoladen smelte i fløden.
Når det er smeltet og rørt ensartet, tages gryden af varmen og køles af. Sættes på køl et par timer eller til næste dag.
Inden brug, piskes det op med en elpisker eller piskeris.
Hindbærcreme:
2 dl. piskefløde
1/2 brev cremepulver
4-5 spsk. florsukker
1/2 pose frosne hindbær eller friske hindbær efter smag
Fløden piskes til let flødeskum. Cremepulver sigtes i og røres derefter rundt i fløden.
Florsukker sigtes i og blandingen vendes rundt til alt er fordelt.
Hvis der anvendes frosne hindbær, gives disse et opkog i vand der lige dækker i en gryde.
Efter kogningen hældes hindbærrene i en skål eller en dyb tallerken, og køles af inden de tilsættes.
Tilsæt hindbærrene og vend blandingen rundt så alt er fordelt.
Smag til og tilsæt evt. mere florsukker efter smag.
God fornøjelse og tak for besøget <3
Comentários