Skøn kyllingeret til en lækker middag.
Spis den med ris eller kogte kartofler.
Nok til 2-3 personer.
Du skal bruge:
6 stk. kyllingeoverlår
Olie til stegning
1 løg i mellemstørrelse
2 forårsløg
2 tomater
Salt og peber
6 spsk. Kinesisk blomme-sauce - Find opskrift ved at trykke på den lille knap
Sådan gør du:
Løget snittes i tern. Olien opvarmes i wokpanden. Løget svitses i olien.
Forårsløgene skylles og renses. De snittes fint og tilsættes i retten.
Rør rundt i løgene og lad dem svitse.
Læg de 6 kyllingeoverlår ovenpå løgene i wokpanden, og lad dem svitse nogle minutter på hver side og brune.
Vend kyllingerne.
Dæmp varmen en smule.
Skyl tomaterne. Skær enden af. Del i 4 kvarte og tilsæt i retten.
Rør rundt i retten og lad alt brune og blive mørt.
Når kyllingeoverlårene er blevet brunet på begge sider efter ca. 10 minutter tages blomme-saucen frem.
Tag 1 spsk. blomme-sauce til hvert kyllingeoverlår og fordel ovenpå hvert stykke.
Efter et par minutter vendes kyllingeoverlårene rundt i retten.
Læg låg på gryden og lad retten simre ved lav varme i ca. 45 minutter.
Kog kartofler eller ris så de er klar til retten er klar.
Nyd retten i fulde drag!
Comments