Skøn og let Kirsebær Clafoutis. Hurtig at lave og færdig efter 40 minutter i ovnen.
Spis den lun, og sigt lidt flormelis over ved servering.'
Du skal bruge:
600 g. kirsebær med sten
200 g. sigtet hvedemel
200 g. sukker
2 knsp. salt
6 æg
3 dl. sødmælk
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180 grader varmluft
Smør en tærteform med smør eller olie
Fordel kirsebærrene i et lag i tærteformen.
Sigt hvedemel i en skål.
Tilsæt sukker, salt og æg og rør dejen glat.
Tilsæt mælk lidt efter lidt.
Rør dejen ensartet, og hæld den over kirsebærrene.
Sæt formen midt i ovnen i ca. 45 min.
Tag derefter formen ud og køl lidt af inden Claufoutis'en skæres i portions-stykker.
Sigt evt. flormelis over hvert stykke.
Velbekomme <3
Comments