De dejligste pandekager som her til Jul kan fyldes med florsukker der er blandet med kanel.
Til 9-10 store pandekager skal du bruge:
6 æg
150 g. hvedemel
50 g. smeltet smør
3 dl. mælk
2 nip salt
Smør til stegning
Sådan gør du:
En stor Teflon stegepande varmes op og smør smeltes på panden. Lad varmen være på knap højeste trin.
Tag et decilitermål på 1 dl. og fyld den op med dej eller tag en suppeske og tag en skefuld dej i den. Hæld den ud på panden. Drej panden rundt, så dejen fordeles.
Steg pandekagen til den bliver brunet og fin. Vend den og steg videre på den anden side.
Vend den ud på en stor tallerken eller rundt kagefad når den er færdigstegt.
Fortsæt med den næste.
En stor Teflon stegepande varmes op og smør smeltes på panden. Lad varmen være på knap højeste trin.
Når pandekagerne er færdige og er lagt i en bunke på fadet, serveres de.
Læg en pandekage på en tallerken og drys et par teskefulde kanel-florsukker på pandekagen. Bred det ud på pandekagen og rul den sammen.
Top evt. den sammenrullede pandekage med lidt sirup.
Velbekomme og glædelig 2.Søndag i Advent :)
Comments