En lidt sundere version af en lækker chokolade tilberedt af mørk chokolade med 86 % kakao.
Chokoladerne indeholder overraskelser så man nemt kan spise et par stykker med god samvittighed.
Syrlige, friske, fyldige, knasende- og lidt sundere.
Du skal bruge:
1 citron
2 spsk. chia-frø
Reven skal af 1 appelsin
2 plader Marabou Premium Chokolade med 86 % kakao ( 200 g.ialt )
2 bløde dadler
1 spsk. kokosmel
1 spsk. Peanutbutter
1 håndfuld grofthakkede mandler
Sådan gør du:
Skær citronen over i 2 halve. Pres citronen i en citron-presser for at få så meget som muligt citron-saft ud af den.
Hæld citronsaften i en skål. Tilsæt 2 spsk. Chia-frø og rør blandingen godt rundt. Lad blandingen stå og trække.
Skyl en appelsin og riv skallen på rivejernet på siden til de mindste skræller.
Tilsæt appelsin-skrællen i Chia-frø blandingen og rør godt rundt.
Bræk de 2 plader chokolade i mindre stykker og hæld dem i en gryde. Varm roligt chokoladen op og lad den smelte ved lav varme.
Snit dadlerne i fine små stykker og tilsæt i Chia-frø blandingen.
Tilsæt kokosmel og Peanutbutter i Chia-frø blandingen og rør godt rundt så blandingen er ensartet.
Snit 1 håndfuld mandler groft og tilsæt i Chia-frø blandingen.
Rør godt rundt.
Når chokoladen er smeltet tilsæt Chia-frø blandingen og alt røres glat og ensartet.
Sæt små forme på et fad.
Fyld chokolademassen i de små forme med 1 god teske chokolade i hver form.
Pynt med drys.
Sæt fadet på køl i et par timer til Citrus-chokoladerne er kølet godt af.
Velbekomme :)
Comments